The Master of patisserie
Na talloze van zijn receptjes te hebben geprobeerd, en zijn boeken bijna uit mijn hoofd te kunnen opzeggen,heb ik eindelijk oog in oog gestaan met mijn allergrootste idool.
4 november op de boekenbeurs signeersessie met Roger Van Damme himself :-)
Dan sta je daar met twee boeken in je hand tussen een rij wachtende fans. En dan komt het moment dat je aan de beurt bent en sta je daar met je mond vol tanden. Sprakeloos...
Je hebt je een beeld gevormd van die persoon door naar zijn programma's te kijken. Maar langs de andere kant heb je dan ook wel schrik dat het beeld dat je hebt gevormd ook helemaal kan tegen slaan. Zoals bij vele andere grote chefs (zonder namen te noemen) die totaal anders zijn als op tv.
Ik was natuurlijk supercontent dat mijn idee over Roger Van Damme totaal gelijk was met wat ik van hem dacht. Een superlieve meneer, die zijn eigen zelf is gebleven en met beide voetjes stevig op de grond is blijven staan.
Voor mij is en blijft hij de nummer 1 van de patisserie! En wat mij betref mag hij nog vele boeken uitbrengen.
1 woord RESEPCT!!!!